Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Free shipping on orders over 690kr - 180€ - 250$

Return Policy

Vi har 14 dagers returrett, noe som betyr at du har 14 dager etter at du har mottatt varen til å be om retur.

For at du skal kunne returnere, må varen være i samme stand som da du mottok den, ubrukt eller ubrukt, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvittering eller kjøpsbevis.

For å starte en retur kan du kontakte oss på boutique@piecesuniques.no med bestillingsnummeret ditt.

For retur i NORGE: Vi tilbyr GRATIS RETURNERING. Hvis vi godtar returen, sender vi deg en returetikett samt instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer som sendes tilbake til oss uten at du først har bedt om retur, vil ikke bli akseptert.

For returer utenfor NORGE: Du er ansvarlig for returkostnadene. Du kan kontakte oss på boutique@piecesuniques.no for å starte en retur.

Skader og problemer
Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan evaluere problemet og gjøre det riktig.

Unntak/varer som ikke kan returneres
Visse typer varer kan ikke returneres, for eksempel øreringer, spesialtilpassede produkter (som spesialbestillinger eller personlige varer) og bestillingsvarer.

Alle våre Fine Collection-produkter er bestillingsvarer og kan kun returneres for bytte.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller problemer med en bestemt vare.

Vi kan dessverre ikke ta imot returer på salgsvarer eller gavekort.

Bytte
Den raskeste måten å sikre at du får det du vil ha, er å returnere varen du har, og når returen er akseptert, foreta et separat kjøp av den nye varen.

14 dagers angrerett i EU
Hvis varen sendes til EU, har du rett til å kansellere eller returnere bestillingen innen 14 dager, uansett årsak og uten begrunnelse. Som ovenfor må varen være i samme stand som da du mottok den, ubrukt, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvittering eller kjøpsbevis. Se unntak/varer som ikke kan returneres.

Refusjon
Vi gir deg beskjed når vi har mottatt og kontrollert returen din, og gir deg beskjed om refusjonen er godkjent eller ikke. Hvis den er godkjent, vil du automatisk få pengene tilbakebetalt på den opprinnelige betalingsmåten innen 10 virkedager. Husk at det kan ta litt tid før banken eller kredittkortselskapet ditt behandler og bokfører refusjonen.
Hvis det har gått mer enn 15 virkedager etter at vi har godkjent returen, kan du kontakte oss på boutique@piecesuniques.no.

Garanti

Vi tilbyr 6 måneders garanti på vår Accessories and Contemporary Collection og 12 måneders garanti på våre spesiallagde smykker og Fine Collection. Garantien dekker produsentens mangler i materiale eller utførelse, men den dekker ikke forsømmelse eller misbruk. Hvis en annen gullsmed utfører reparasjonsarbeid på en vare kjøpt fra Pièces Uniques Jewelry, vil vi ikke holdes ansvarlige for tap eller defekter, og garantien blir ugyldig.

Bruk kupongkode WELCOME10 for 10 % rabatt på din første bestilling.

Cart

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Du er ||beløp|| unna gratis frakt.
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Vognen din er tom